Telephelyfejlesztés és eszközbeszerzés a Nett Front Kft-nél

2022. június 30.
Széchenyi Terv Plusz infoblokk

A mezőberényi cég 314,3 millió forint összegű feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Plusz 1.2.1-21 mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázata keretében.

A Nett Front Kft. a 449 000 000 forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést és ingatlan beruházást valósít meg.

A projektet a 2021.08.23-án indított Biesse Stream élzáró gép és a Viet Opera R2 megrendelésével kezdte meg a cég, és a pályázatot a felhívásban szereplő, technológiai fejlesztést eredményező új „eszközök” beszerzésével, valamint új csarnok építésével valósítja meg.

A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás a meglévő tevékenységét újabb korszerű technológiával rendelkező berendezéssel egészíti ki. A projekt keretén belül beszerezni tervezett eszközök: 1 db Biesse Stream élzáró gép és 1 db VIET Opera R2 robot csiszoló gép. A Nett Front a termelési értékláncban előre lépő vállalkozás, a meglévő tevékenységét kapacitás és hatékonyság növelő eszköz beszerzésével és új üzemcsarnok létrehozásával egészíti ki.

A vállalkozás az új eszközökkel termékportfólióját és gyártási volumenét, valamint a termékek hozzáadott értékét bővíti, növeli. Az üzembe állítani tervezett új berendezések hatékonysága minőségben is mérhető lesz. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

OP