Sajtóközlemény kiküldése, megjelentetése a projekt zárásáról és a sajtómegjelenések összegyűjtése

eupalyazatiportal.hu
Sajtóközlemény kiküldése a projekt zárásáról és a sajtómegjelenések összegyűjtése

Zárul vagy lezárult a projektje? Kérje sajtóközlemény szolgáltatásunkat pályázatának sikeres befejezéséhez!

Hol tudom megnézni, hogy a pályázatom esetében mikor kötelező a záró sajtóközlemény?

A Széchenyi 2020 vagy Széchenyi Terv Plusz pályázatok esetében a Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettsége (KTK 2020 / KTK Plusz) című, az NKFI Alapból megvalósuló projekteknél a Tájékoztatási és nyilvánossági kötelezettségek című, illetve a Pénzügyminisztérium támogató által az Államkincstár ún. PM pályázatai esetén a Tájékoztatás, nyilvánosság biztosítása című dokumentumban olvasható.

Intézze velünk a sajtóközlemény feladatait gyorsan és könnyedén!

Kommunikációs csapatunk vállalja, hogy sajtóközleményét megjelenteti 3 db online portálon. Ha szeretné, akkor közösségi médiafelületeken is, + ha kéri, meg is írjuk a sajtóközleményt.

1. Sajtóközlemény kiküldése, megjelentetése
és a megjelenések összegyűjtése:
60.000 Ft (bruttó ár)

2. Sajtóközlemény ÍRÁSA + kiküldése, megjelentetése
és a megjelenések összegyűjtése:
90.000 Ft (bruttó ár)

1. A sajtóközleményt az alábbiakban elérhető megrendelőlap beérkezése utáni kapcsolatfelvételkor fogjuk e-mailben kérni.

2. Ha mi írjuk a sajtóközleményt, azt a hatóság által szabályozott tartalmi, formai, és arculati előírások szerint megírjuk, megszerkesztjük, Önnel leegyeztetjük.

Mindkét esetben a sajtóközleményt kiküldjük az előírt címekre, megjelentetjük online magazinokban, választhatóan további közösségi médiafelületeken, valamint dokumentáljuk a teljesítéshez azokat.

Az EU Pályázati Portál kommunikációs csapata több mint 15 év szakmai tapasztalattal és 1000+ sikeresen zárt projekttel a háta mögött áll rendelkezésére.

A megrendelést az alábbi hyperlinkre kattintva töltheti ki.

MEGRENDELEM