Sajtóközlemény megjelentetése a projekt indításáról és a sajtómegjelenések összegyűjtése

eupalyazatiportal.hu

Széchenyi Terv Plusz, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap vagy PM_KOMPLEX_KKV/ESZKÖZ projektjét indítja? Vagy már korábban el is indult? A pályázatok sikeres indításához a "Sajtóközlemény a projekt indításáról és a sajtómegjelenések összegyűjtése" szinte minden esetben kötelező előírás.

Hol tudom megnézni, hogy a pályázatom esetében mikor kötelező a nyitó sajtóközlemény?

A Széchenyi Terv Plusz pályázatok esetében a Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettsége (KTK Plusz), az NKFI Alapból megvalósuló projekteknél a Tájékoztatási és nyilvánossági kötelezettségek című, illetve a támogató Pénzügyminisztérium által az Államkincstár ún. PM pályázatai esetén a Tájékoztatás, nyilvánosság biztosítása című dokumentumban olvasható.

Intézze velünk a sajtómegjelenéseket egyszerűen és könnyedén!

Pályázati portálunk kommunikációs csapata vállalja, hogy sajtóközleményét megjelenteti online híroldalakon (3 db sajtómegjelenés), ha szeretné akkor grátisz közösségi médiafelületeken, + ha kéri, meg is írjuk a sajtóközleményt.

1. Sajtóközlemény megjelentetése,
és a megjelenések összegyűjtése:
60.000 Ft (bruttó ár)

2. Sajtóközlemény ÍRÁSA + megjelentetése,
és a megjelenések összegyűjtése:
90.000 Ft (bruttó ár)

1. A megrendelőlap beérkezése után, a kapcsolatfelvételkor fogjuk kérni a sajtóközleményt e-mailben elküldeni.

2. Ha mi írjuk a sajtóközleményt, akkor azt a hatóság által szabályozott tartalmi, formai, és arculati előírások szerint megírjuk, megszerkesztjük, Önnel leegyeztetjük.

Mindkét esetben a sajtóközleményt kiküldjük az előírt címekre, megjelentetjük online magazinokban, választhatóan további közösségi médiafelületeken, valamint dokumentáljuk a teljesítéshez azokat.

Az EU Pályázati Portál kommunikációs csapata több mint 15 év szakmai tapasztalattal és 1000+ sikeresen zárt projekttel a háta mögött áll rendelkezésére.

A megrendelést az alábbi linkre kattintva töltheti ki.

MEGRENDELEM