GINOP Plusz-1.2.1-21

2021. július 23.

A következő 7 év várhatóan legnépszerűbb pályázata lesz: A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

2021. január 1-től az új uniós fejlesztési ciklusban a már jól ismert GINOP pályázatok helyét átvette a GINOP Plusz. A 2021-2027-es pályázati ciklus első fecskéje már meg is jelent, ez a GINOP Plusz-1.2.1-21 azonosítószámú, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívás.

Pályázni olyan KKV-k tudnak, melyek rendelkeznek legalább 1 teljes lezárt üzleti évvel és az előző lezárt üzleti évben az átlagos statisztikai létszámuk minimum 3 fő volt.

Feltétel továbbá a magyarországi, Budapesten kívüli telephely.

Támogatást eszköz-, hardver- és szoftverbeszerzésre, technológiafejlesztésre, infrastrukturális és ingatlan beruházásra, tanácsadási- és képzési szolgáltatás igénybevételére, üzleti felhőszolgáltatás igénybevételére, valamint megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására lehet igényelni.

A projekt összköltségét az előző lezárt üzleti év (2020!) átlagos statisztikai állományi létszáma határozza meg (9 főig 11 Millió Ft/fő, 10-49 fő között 5 Millió Ft/fő, 50-249 fő között 3 Millió Ft/fő), a támogatási intenzitás pedig a benyújtási szakasztól és a területi elhelyezkedéstől függően 45-70%.

Bővebben a pályázatról itt.

FELFÜGGESZTVE (VÁRHATÓAN LESZ KERETBŐVÍTÉS ÉS MÁSODIK BENYÚJTÁSI SZAKASZ)!