TÁMOP-2.1.3-11/A


Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára

Kódszám: TÁMOP-2.1.3-11/A

Letölthető dokumentumok

TÁMOP-2.1.3-11/A

Pályázatok benyújtása 2011. március 1-jétől lehetséges!

A támogatás célja:

E pályázat keretében a vállalkozások – dolgozói tudásának naprakészen tartásához – képzésekre pályázhatnak informatikai, nyelvi, vállalkozásműködtetési vagy egyéb más szakmai területen.

A pályázat olyan mikro- és kisvállalatok projektjeit kívánja támogatni, amelyek az Új Széchenyi Terv kiemelt célterületeihez (egészségipar, zöld gazdaság, otthonteremtés, építőipar, közlekedés) kapcsolódóan gazdaságfejlesztési támogatást nyertek, és a beruházással kapcsolatban konkrét képzési igényük merül fel. Támogatandók a projekt megvalósításához szükséges munkavállalói tudás-, készség- és képességfejlesztések.

Kik pályázhatnak?

  • A pályázati kiírásra a Nyugat-dunántúli régióban, a Dél-dunántúli régióban, a Közép-dunántúli régióban, az Észak-magyarországi régióban, az Észak-alföldi régióban és a Dél-alföldi régióban székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikro-, vagy kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, szövetkezetek jelentkezhetnek.

Mekkora a támogatás összege és mértéke?

  • A rendelkezésre álló forrás: 4 500 millió forint.
  • A pályázat keretében elnyerhető támogatás összege maximum 5 millió forint lehet. A támogatás formájától, illetve a képzés típusától függően a támogatás mértéke 25 és 80% között lehet.
  • A nyertesek kiválasztása automatikusan történik. Ha a pályázó megfelel a kiírás feltételeinek, az adott évben rendelkezésre álló források kimerüléséig az igényelt támogatást megkapja.

További információ: palyazat@operativprogram.hu

Kapcsolódó oldalak: