Tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása

2017. július 26.

A Széchenyi 2020 pályázatok nyerteseire milyen kommunikációs kötelezettségek vonatkoznak? Honnan kérjek ajánlatot tájékoztatás és nyilvánosság biztosítására?

A nyertes pályázóknak többféle kommunikációs eszközzel (pl. projekt táblával, internetes projekt aloldal létrehozásával, sajtóközleményekkel) kell tájékoztatni a nyilvánosságot arról, hogy projektjük európai uniós támogatásból valósul meg. Mindezek a feladatok a projekt jellegétől és méretétől függően előírt kommunikációs kötelezettségek.

Kommunikációs csomagok

A projektek támogatásának nagysága szerint a kedvezményezettek eltérő tartalmú kommunikációs csomagokat kötelesek megvalósítani.

A kötelezően előírt kommunikációs elemeket néhány ajánlott kommunikációs feladat és eszköz is kiegészítheti. Ezek igénybevétele hatékonyabbá és kiszámíthatóbbá teheti az alkalmazott kommunikációs tevékenységet, és az egész projekt sikerességéhez hozzájárulhat.

Amennyiben nyertes pályázóként valamennyi előírt kommunikációs kötelezettségnek szeretne maradéktalanul és szakszerűen megfelelni a pontos elszámolás és projektje sikeresebbé és eredményesebbé tétele érdekében javasoljuk szakértő igénybevételét.

Ajánlattétel tájékoztatás és nyilvánosság biztosítására

Az Operatív Program Pályázati Kommunikációs Iroda a projektkommunikációt átlátható, könnyen kezelhető lehetőségként nyújtja segítve az uniós forrásból megvalósuló projektek sikerességét.

OP