Sajtóközlemény kiküldése a projekt indításáról és a sajtómegjelenések összegyűjtése

eupalyazatiportal.hu
Széchenyi Terv Plusz Sajtóközlemény kiküldése a projekt indításáról és a sajtómegjelenések összegyűjtése

Bízza ránk a feladatot! A Széchenyi Terv Plusz pályázatok sikeres indításához ez szinte minden esetben kötelező előírás.

Mikor nem kötelező a sajtóközlemény?

Csak abban az esetben, ha a pályázat

  • 35 millió Ft vagy az alatti támogatást nyert az ESZA+, ETHAA, BA támogatási alapból.

Mikor kötelező a sajtóközlemény?

  • Minden más esetben, így pl. a leggyakoribb GINOP Plusz pályázatoknál – a támogatás összegétől függetlenül – mind a nyitó-, mind a záró sajtóközlemény kötelező.

Intézze velünk a sajtóközlemény feladatait gyorsan és egyszerűen!

Az EU Pályázati Portál kommunikációs csapatával vállaljuk, hogy sajtóközleményét megjelentetjük országosan ismert portálokon, ha szeretné akkor grátisz közösségi médiafelületeinken is + ha kéri, meg is írjuk a sajtóközleményt.

Sajtóközlemény kiküldése, megjelentetése
és a megjelenések összegyűjtése:
60.000 Ft (bruttó ár)

Sajtóközlemény ÍRÁSA + kiküldése, megjelentetése
és a megjelenések összegyűjtése:
90.000 Ft (bruttó ár)

A sajtóközleményt e-mailben kérjük a MEGRENDELÉS utáni kapcsolatfelvételkor elküldeni.

Ha mi írjuk a sajtóközleményt, azt a Széchenyi Terv Plusz KTK tartalmi, formai, és arculati előírásai szerint megszerkesztjük, Önnel egyeztetjük, utána a sajtóközlemény Irányító Hatóság általi kötelező jóváhagyását intézzük: a sajtóközleményt kiküldjük, megjelentetjük itt az EU Pályázati Portálon és az OP – operativprogram.hu fejlesztési projekteket bemutató online magazinban, kutatás-fejlesztési és innovációs pályázat esetén pedig a KFI portálon is. A  megjelenéseket ezt követően dokumentáljuk és egy médiaelemzésben összefoglalva küldjük.

Az EU Pályázati Portál kommunikációs csapata több mint 15 év szakmai tapasztalattal és 1000+ sikeresen zárt projekttel a háta mögött áll rendelkezésére. Amennyiben megfelelőnek tartja ajánlatunk, kérjük töltse ki az alábbi megrendelő lapot! (1 perc)
Infovonal: +36 70/33-55-507

MEGRENDELEM