Projekt Osztály osztályvezető

2017. december 6.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Projekt Osztály osztályvezető

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.     

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:

A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye:

Hajdú-Bihar megye, 4024 Debrecen, Piac utca 54.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A Projekt Osztály munkájának irányítása, szervezése és ellenőrzése. Az ügyintézés szakszerűségének biztosítása, az osztályon dolgozók feladatainak meghatározása, az elkészített és a kiadmányozandó ügyiratok ellenőrzése. A támogatási kérelmek elkészítésének, a támogatási szerződések aláírásának, változás bejelentések előkészítésének irányítása. Hazai és/vagy európai uniós támogatással megvalósuló projektek teljes körű szakmai és pénzügyi menedzselése, projektgazda feladatok (pályázati adatlapok kitöltése, a projekt szakmai végrehajtása, előrehaladási jelentések, kifizetési igénylések, elszámolások készítése, munkafolyamatok és ütemtervek kialakítása, partnerekkel való kapcsolattartás) ellátásának koordinálása. A Projekt Osztályt érintő beszerzési és közbeszerzési feladatok irányítása, az eljárások lefolytatása. Rendszeres és eseti adatszolgáltatások, jelentések készítése. Részvétel a projektekhez kapcsolódó belső és külső ellenőrzéseken. A szerződésekben foglalt feladatok ellátásának, határidőre történő teljesítésének nyomon követése és ellenőrzése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény és az állami tisztviselők képesítési előírásairól szóló 315/2016. (X. 20.) Korm. rendelet 1. sz. melléklet 13. pontja szerinti (fejlesztési és projekt feladatkör) rendelkezései az irányadók.                     

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Egyetem, főiskola a képesítési előírások szerint,
  • Pályázat- és projektkezelési feladatok ellátásában – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • közbeszerzési referens végzettség,
  • vezetői gyakorlat európai úniós pályázatokkal kapcsolatos gazdálkodási, elszámolási vagy projektkezelési feladatok ellátásában.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • Szakmai önéletrajz a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete szerint; iskolai végzettséget tanúsító okiratok másolata; három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, vagy annak másolata, vagy az erkölcsi bizonyítvány igénylését igazoló feladóvevény; nyilatkozat, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. december 14.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Erdei Zsuzsánna nyújt, a 06-52/504-129 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Elektronikus úton Nagyné Remenyik Tünde részére a palyazat.kh@hajdu.gov.hu e-mail címen keresztül.
  • Személyesen: Központi Iktató (zárt borítékban, a munkakör megnevezésének feltüntetésével), Hajdú-Bihar megye, 4024 Debrecen, Piac utca 54. I. emelet 116.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatok a benyújtási határidőt követő 15 munkanapon belül kerülnek elbírálásra. A beérkező pályázatokat a Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály főosztályvezetője bírálja el. A határidőn túl benyújtott pályázatok nem vehetők figyelembe. A benyújtott pályázat akkor tekinthető érvényesnek, ha a pályázati kiírásban szereplő tartalmi és formai követelményeknek megfelel. A pályázat kiírója a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. január 9.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy az állami tisztviselő felett az alapvető és egyéb munkáltatói jogkört a Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály főosztályvezetője gyakorolja. A kinevezésre és a jogviszony megszüntetésére vonatkozó munkáltatói jogkört a kormánymegbízott gyakorolja.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. december 1.

A pályázati kiírás közzétevője a személyügyi központ. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a személyügyi központ részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>