Projekt oktatás-támogató referens

2017. október 10.

Magyar Államkincstár Hajdú- Bihar Megyei Igazgatósága
Államháztartási Iroda

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Projekt oktatás-támogató referens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozott idejű (6 hónapos próbaidő kikötésével) 2018. június 30-ig tartó kormánytisztviselői jogviszony. 

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Hajdú-Bihar megye, 4026 Debrecen, Hatvan utca 15.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. számú mellékletének 1. pontja szerint adatfeldolgozó üzemviteli, rendszerszervező, programfejlesztő és szolgáltató feladatkör valamint 35. pontja szerinti Európai Uniós feladatkör

Ellátandó feladatok:

Az oktatók mellett az oktatásokon szakmai segítségnyújtás. Excel kimutatások készítése. Papír alapú dokumentáció kezelése. Oktatási anyagokkal (e-learning, egyéb elektronikus és papíralapú) kapcsolatos adminisztratív és szervezési feladatok. Az ASP országos kiterjesztése kapcsán felmerült egyéb szervezési feladatok ellátása. Az ASP Gazdálkodási és/vagy Adórendszer támogatási és support feladatok ellátása.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Gazdálkodási vagy adó szakrendszer alkalmazásának oktatása során az oktatóval együttműködve a résztvevők segítése az oktatáson. Csatlakoztatáshoz és az oktatásokhoz kapcsolódó szervezési feladatok és ügyintézés. Beérkező dokumentációkból adatok kigyűjtése Excel táblákba. Beérkező szerződések elektronikus és papír alapú kezelése. Az ASP oktatási feladatok megyei szintű támogatása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.        

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Egyetem, Adatfeldolgozó üzemviteli, rendszerszervező, programfejlesztő és szolgáltató feladatkörben, I. besorolási osztályban előírt egyetemi vagy főiskolai szintű programtervező matematikus, informatikatanár, számítástechnika-tanár, villamosmérnök, gépészmérnök, közlekedésmérnök, mérnökinformatikus, műszaki menedzser, közgazdasági programozó matematikus, mérnöktanári vagy programozó matematikus szakképzettség, egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményében) szerzett műszaki (technikai) szakirányú szakképzettség; főiskolai szintű rendészeti felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai végzettség és ügyvitelszervező, programtervező, számítógép programozó, rendszerszervező felsőfokú szakképesítés. Európai Uniós feladatkörben I. besorolási osztályban Európai Unió szakirányú továbbképzési szakon szerzett szakképzettség, egyetemi szintű jogász, szociológus, politológus, bölcsészettudományi és egyes társadalomtudományi vagy közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség, egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus, nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett szakképzettség vagy agrár-felsőoktatásban szerzett szakképzettség, okleveles kriminológus szakképzettség, közigazgatás-szervező szakképzettség, nemzetközi közszolgálati menedzser szakképzettség, államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség vagy gazdaságdiplomácia és nemzetközi menedzsment, nemzetközi kommunikáció, külgazdasági, nemzetközi marketing és teljes körű minőségirányítási szakon szerzett közgazdász szakképzettség.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • közigazgatási területen szerzett tapasztalat
  • közgazdász végzettség
  • államháztartási számviteli gyakorlat
  • integrált gazdálkodási rendszerek vagy helyi adórendszer (ONKADÓ) működtetésében szerzett gyakorlat
  • oktatási gyakorlat
  • erős informatikai érdeklődés és gyakorlat

Elvárt kompetenciák:

  • munkabírás,
  • legalább felhasználói szintű számítógép kezelés,
  • Microsoft Outlook, Word, Excel és PowerPoint programok magas szintű ismerete,
  • egyértelmű kommunikációs készség,
  • jó szervezési készség,
  • proaktivitás,
  • rugalmasság,
  • jó együttműködő készség,
  • gyors tanulási készség.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • Kizárólag a 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. számú melléklete szerinti önéletrajzot (mely a Magyar Államkincstár honlapján megtalálható: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes_/2854/.
  • Motivációs levelet
  • Kizárólag a munkakör betöltéséhez szükséges iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolatát
  • Nyelvvizsgát igazoló bizonyítvány másolatát
  • A pályázó nyilatkozatot adhat pályázati anyagának a Kincstár adatbázisában 6 hónap időtartamig történő tárolásáról, illetve további felhasználásáról.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2017. november 20. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. október 20.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Lőrincz Andrea osztályvezető nyújt, a 06-52-516-228; 06-20-561-3623 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Elektronikus úton Szatmáriné Szabó Enikő igazgató részére a igazgato.debrecen@allamkincstar.gov.hu e-mail címen keresztül.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Felhívjuk a figyelmet, hogy minden mellékletet egy e-mailben szíveskedjenek becsatolni, az elektronikus üzenet tárgyában kérjük feltüntetni a munkakör pontos megnevezését „ Projekt oktatás támogató referens”. A pályázati anyag benyújtásával egyidejűleg a Pályázó hozzájárul adatainak kezeléséhez, valamint ahhoz, hogy a pályázati anyagát a kiválasztási eljárásban résztvevők megismerhetik.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. október 31.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázati felhívás közzétételre kerül a Magyar Államkincstár honlapján is. Amennyiben a pályázati felhívások szövegében eltérés található, a Magyar Államkincstár honlapján közzétett pályázati kiírás szövegét kell irányadónak tekinteni.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. október 10.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>