Projekt koordinációs ügyintéző

eupalyazatiportal.hu

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság. Jelentkezési határidő: 2014. április 17.

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság
Hajdú- Bihar Megyei Kirendeltsége
 

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

intézmény fejlesztési és projekt koordinációs ügyintéző

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Hajdú-Bihar megye, 4024 Debrecen, Piac utca 54.

Ellátandó feladatok:

Közreműködik a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Hajdú- Bihar Megyei Kirendeltsége fenntartásában lévő intézményeket érintően a pályázatok benyújtásával kapcsolatos anyagok előkészítésében, a nyertes pályázatok lebonyolításában. Pályázatokat készít elő és bonyolít le, biztosítja a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság és az átvett intézmények tekintetében a már folyamatban lévő pályázatok megvalósítását. Előkészíti a projekt előrehaladási jelentéseket, továbbá a projektek vonatkozásában kért adatszolgáltatásokat.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A SZGYF Hajdú- Bihar Megyei Kirendeltségének projektjeiben résztvevő partnerekkel való együttműködés; a projekt szakmai beszámolóinak, előrehaladási jelentéseinek elkészítésében, valamint a projekt keretében lebonyolításra kerülő közbeszerzési eljárások koordinációjában és adminisztrációjában történő közreműködés; a projekt keretében összehívásra kerülő ülések előkészítése, szervezése, az ülésekről emlékeztető készítése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Egyetem, Európai Unió szakirányú továbbképzési szakon szerzett szakképzettség; szociológus, politológus, bölcsészettudományi és egyes társadalomtudományi, vagy közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus, nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett szakképzettség; jogász, államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség vagy gazdaságdiplomácia és nemzetközi menedzsment, nemzetközi kommunikáció, külgazdasági, nemzetközi marketing és teljes körű minőségirányítási szakon szerzett közgazdász szakképzettség,
  • Legalább 1 éves európai uniós forrásból megvalósuló programokkal összefüggő szakmai tapasztalat. – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga, társalgási szintű nyelvtudás,
  • Gépírástudás (legalább 2000 karakter/10 perc).

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • A pályázathoz részletes fényképes önéletrajzot (telefon és e-mail elérhetőség megjelölésével) és motivációs levelet kell csatolni. ( A 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt a nyertes pályázónak legkésőbb az állás betöltésekor kell eredetben benyújtania.) A pályázatra történő jelentkezéskor kérjük feltüntetni a munkakör megnevezését.
  • Iskolai végzettséget és szakképzettséget igazoló dokumentumok másolatai.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2014. május 15. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. április 17.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Ferencziné Kun Beáta és dr.Tóthné dr. Tőkés Margaréta nyújt, a 0652/507-560 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  •  Elektronikus úton Dr. Verdó György részére a titkarsag@hbmszgyf.hu E-mail címen keresztül 

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A beérkezett pályázatokat a SZGYF Hajdú- Bihar Megyei Kirendeltség szakértő munkatársaiból álló szakmai bíráló bizottság értékeli. A kiválasztott pályázókat a bizottság szóbeli interjún hallgatja meg. A pályázat eredményéről a pályázók elektronikus értesítést kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2014. április 30.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a http://www.szgyf.gov.hu/ honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2014. április 7.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>