Pályázzon egyszerűen! – információs nap

2017. október 30.

Az Európa Pont Tájékoztató Szolgálata információs napot tart 2017. november 7-én a Kreatív Európa – Kultúra alprogram és az Európa a polgárokért programokról civil szervezetek képviselői, önkormányzatok munkatársai, önkormányzatokat képviselő non-profit szervezetek munkatársai, oktatási, kulturális, kutatási (non-profit) szervezetek képviselői, és ifjúsági szervezetek képviselői számára. A tájékoztató napon részt vesznek a két pályázat magyarországi programkoordinátorai.

Az információs napon szó lesz az Európa a polgárokért és a Kreatív Európa programokról, azok felépítéséről, prioritásairól, valamint a legfontosabb változásokról, továbbá bemutatásra kerül a két program közös pályázati felülete is. A résztvevők megismerhetik a pályázáshoz szükséges regisztráció menetét, valamint a pályázatbeadás folyamatát és pénzügyi hátterét. Az esemény során nyertes projekteket is bemutatnak.

A részvételi szándékot név, szervezet és e-mail cím megadásával a regisztracio@eu.hu e-mail címre várják. A regisztrációról visszaigazolást küldenek.

Meghosszabbított regisztrációs határidő: 2017. november 3.