Pályázatkezelési ügyintéző

eupalyazatiportal.hu

Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ. Jelentkezési határidő: 2017. március 27.

Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Pályázatkezelési ügyintéző

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.  

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Csongrád megye, 6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. számú melléklet 35. Európai uniós feladatkör

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Hazai és európai uniós pályázati kiírások figyelemmel kísérése, pályázati dokumentációk elkészítése, benyújtása, a megvalósítás koordinálása, felügyelete, ellenőrzése. Pályázatokhoz kapcsolódó pénzügyi elszámolások és szakmai beszámolók elkészítése, felügyelete, ellenőrzése, projektdosszié vezetése, közreműködés a pályázatok megvalósulásának ellenőrzésében.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.    

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola, Európai Unió szakirányú továbbképzési szakon szerzett szakképzettség; egyetemi szintű jogász, szociológus, politológus, bölcsészettudományi és egyes társadalomtudományi, vagy közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus, nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett szakképzettség, vagy agrár-felsőoktatásban szerzett szakképzettség; okleveles kriminológus szakképzettség; közigazgatás-szervező szakképzettség; nemzetközi közszolgálati menedzser szakképzettség; államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség vagy gazdaságdiplomácia és nemzetközi menedzsment, nemzetközi kommunikáció, külgazdasági, nemzetközi marketing és teljes körű minőségirányítási szakon szerzett közgazdász szakképzettség; egyetemi szintű katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményében) biztonság- és védelempolitikai szakon, illetve azzal egyenértékű egyetemi szintű szakon szerzett szakképzettség és legalább középfokú angol, valamint a helyi adottságok szerint indokolt idegen nyelvből szerzett legalább középfokú nyelvvizsga, vagy érettségi végzettség és közgazdasági (külkereskedelmi szakirányú) szakképesítés vagy érettségi végzettség és az OKJ szerint: európai üzleti asszisztens szakképesítés,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • egyetemi vagy főiskolai szintű gazdálkodási szakon szerzett gazdasági szakképzettség; egyetemi szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és felsőfokú pénzügyi, számviteli szakképesítés,
  • hazai és európai uniós pályázatok lebonyolításában szerzett legalább 3 év szakmai tapasztalat
  • közigazgatásban szerzett szakmai tapasztalat, közigazgatási alap és/vagy szakvizsga
  • közbeszerzési eljárások előkészítésében, lefolytatásában szerzett tapasztalat
  • munkakörhöz kapcsolódó jogszabályok, rendeletek, eljárásrendek ismerete

Elvárt kompetenciák:

  • önálló munkavégzési képesség,
  • minőségi és hatékony munkavégzés,
  • megbízhatóság,
  • precizitás, pontosság,
  • logikus gondolkodás,
  • jó kommunikációs, együttműködési és problémamegoldó képesség.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. március 27.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Báthoryné dr. Licska Anikó igazgatási főosztályvezető nyújt, a + 36 (62) 795-208 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ címére történő megküldésével (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. I. emelet 15. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 2/2017.03. , valamint a munkakör megnevezését: Pályázatkezelési ügyintéző.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. április 7.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2017. március 12.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>