Pályázati támogatási referens

2019. június 21.

Magyar Államkincstár Veszprém Megyei Igazgatóság

a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. tv. 83. § (1) bek. alapján

pályázatot hirdet

pályázati támogatási referens

munkakör betöltésére.

A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama:

határozott idejű, tartósan távollevő helyettesítéséig tartó kormányzati szolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Veszprém megye, 8200 Veszprém, Brusznyai Árpád utca 1.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Az Állampénztári Iroda Pályázati Támogatások Osztályán lévő valamennyi hazai pályázathoz kapcsolódó pályázatok nyilvántartása, kezelése, alaki-tartalmi átvizsgálása, elszámolások befogadása, pályázatok finanszírozása, beszámolók ellenőrzése, helyszíni ellenőrzések.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény rendelkezései , a(z) Magyar Államkincstár belső szabályzatai az irányadók.                      

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola, vagy Egyetem: Egyetemi szintű egyetemi szintű gazdasági agrármérnök, matematikus vagy jogász szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki vagy közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; biztosításmatematikus, aktuárius; főiskolai szintű államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és okleveles könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő, banki szakügyintéző, banki tanácsadó, szakképesített bankreferens, banki ügyintéző, banki, befektetési termékértékesítő, okleveles pénzügyi revizor, pénzügyi szakügyintéző, pénzügyi tanácsadó pénzügyi-számviteli szakellenőr, pénzügyi-számviteli ügyintéző vagy számviteli szakügyintéző szakképesítés; közigazgatás-szervező szakképzettség; nemzetközi közszolgálati menedzser szakképzettség,
  • Számítógépes felhasználó szintű gyakorlati ismeret (MS Office),
  • A meghirdetett feladatkör betöltésének feltétele 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, melyet a pályázati anyaghoz nem kell csatolni.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Államigazgatási területen szerzett gyakorlat.

Elvárt kompetenciák:

  • önállóság, felelősségtudat,
  • pontosság, igényesség,
  • problémamegoldó képesség,
  • etikus magatartás, megbízhatóság,
  • ügyfél-orientáltság (partnerközpontúság).

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • Részletes szakmai önéletrajz (kizárólag a Magyar Államkincstár honlapján megtalálható minta alapján: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes_).
  • Motivációs levél.
  • Kizárólag a munkakör betöltéséhez szükséges iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. június 30.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Gaál-Varga Katalin irodavezető a 06-88/623-976 vagy Imre Amália osztályvezető nyújt, a 06-88/623-986 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Elektronikus úton Máhlné Pályi Beatrix igazgató részére a igazgato.veszprem@allamkincstar.gov.hu e-mail címen keresztül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2019. július 26.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A kinevezés határozott időre, teljes munkaidőben történő foglalkoztatásra szól, 6 hónap próbaidő kikötésével. A határozott ideig tartó foglalkoztatás előreláthatóan 2021. július 31. napjáig, legfeljebb a tartós távollét megszűnéséig tart. Jelentkezéskor az elektronikus üzenet tárgyában kérjük feltüntetni a VESZHR/147-1/2019. iktatószámot, és a feladatkör pontos megnevezését „pályázati támogatási feladatkör”. Ön a jelentkezésének elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a Magyar Államkincstár az álláspályázatával összefüggő személyes adatait – a kiválasztási folyamat során kapcsolattartás céljából, illetve munkaerő-kiválasztási célból – nyilvántartsa és kezelje. Kérjük, hogy jelentkezésének elküldése előtt olvassa el az álláspályázatra jelentkezőknek szóló Adatkezelési tájékoztatót a Magyar Államkincstár honlapján (http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes_). A tájékoztatóban foglaltak ismeretében tett nyilatkozatát a pályázat beküldésével egyidejűleg tegye meg. Nyilatkozat hiányában nem áll módunkban pályázati anyagát elbírálni. A pályázati felhívás közzétételre kerül a www.allamkincstar.gov.hu oldalon is. Amennyiben a pályázati felhívások szövegében eltérés található, a Magyar Államkincstár honlapján közzétett pályázati kiírás szövegét kell irányadónak tekinteni.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.allamkincstar.gov.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2019. június 18.

A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a BM részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>