Pályázati referens

eupalyazatiportal.hu

Győri Tankerületi Központ. Jelentkezési határidő: 2020. január 13.

Győri Tankerületi Központ 

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

pályázati referens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony.

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Győr-Moson-Sopron megye, 9022 Győr, Liszt Ferenc utca 17.

A munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

29/2012. (II.7.) Korm. rend. 3. melléklet 47. pontja szerinti gazdálkodással kapcsolatos feladatkör.

Ellátandó feladatok:

Ellátja a Tankerületi Központ fenntartásában levő köznevelési intézmények tekintetében a hazai forrásból finanszírozott pályázati ügyintézési feladatokat.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Folyamatosan figyelemmel kíséri a köznevelési intézmények által elérhető hazai, pályázati lehetőségeket, javaslatot tesz az azokban való részvételre. Összesíti a köznevelési intézményekből érkező pályázati igényeket, előkészíti a pályázatok beadása előtt illeszkedési és pénzügyi vizsgálatokat, majd a közreműködő köznevelési intézmények segítségével összeállítja a pályázati dokumentációt. Nyilvántartja a megvalósítás alatt és a fenntartási időszakban lévő pályázatokat. Hazai pályázatok tekintetében teljes körű adminisztrációs tevékenység ellátása, valamint tételes pénzügyi nyilvántartást vezet a hazai pályázatok kiadásairól és bevételeiről. Havi szintű likviditási tervet készít a hazai pályázatokról. Pályázatok megvalósítási szakaszában vizsgálja az egyes pénzügyi tételek elszámolhatóságát. Tájékoztatja a projekttel érintett intézmények vezetőit a projekttevékenységekről, határidőkről, és beszámolási kötelezettségekről. A Közreműködő köznevelési intézmények segítségével a megvalósítás alatt lévő hazai pályázatok szakmai és pénzügyi előrehaladás jelentések elkészítése és benyújtása a Támogató felé. Előkészíti a projekteket érintő – a támogatások ellenőrzésére jogosult szervezetek és hatóságok által lefolytatott – ellenőrzések végrehajtását. Vezeti a tankerületi projekt feladatokhoz kapcsolódó nyilvántartásokat. Az engedélyeztetési, adatszolgáltatási és adminisztrációs feladatokat ellátja.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.                       

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Középiskola/gimnázium, érettségi végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés; érettségi végzettség és az OKJ szerint: pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelői szakképesítés; általános gazdasági és statisztikai ügyintéző vagy gazdasági elemző és szakstatisztikai ügyintéző szakképesítés és legalább középfokú számítástechnikai szakképesítés; vagy egyetemi vagy főiskolai szintű gazdálkodási szakon szerzett közgazdász szakképzettség; egyetemi szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; katonai felsőoktatást folytató intézményben (jogelőd intézményében) gazdálkodási (gazdasági) szakon szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és felsőfokú pénzügyi, számviteli szakképesítés,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • fényképes szakmai önéletrajz a 45/2012. (III.20.) Kormányrendelet 1. mellékletében foglalt tartalommal
  • motivációs levél
  • iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló oklevelek fénymásolata
  • nyelvvizsga bizonyítvány fénymásolata
  • nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez
  • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány az alábbiak szerint:
  • amennyiben az erkölcsi bizonyítvány igénylése ügyfélkapun keresztül történik, a “büntetlen előéletű, valamint a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 39. § (1) bekezdés c) pontjában meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll” igazolást kell kérni.
  • amennyiben az erkölcsi bizonyítvány igénylése postán történik, a kérőlap nyomtatványon a 2011. évi CXCIX. tv. 42. §-ában foglalt feltételeknek való megfelelés igazolását kell kérni, illetve a “munkakörömben kizárólag nagykorú személyekkel kerülök munkakapcsolatba” részt kell bejelölni

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. január 13.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Litresics László pályázati osztályvezető nyújt, a 06-96/795-203 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Győri Tankerületi Központ címére történő megküldésével (9022 Győr, Liszt Ferenc utca 17. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TK/074/03374-1/2019 , valamint a munkakör megnevezését: pályázati referens.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Tájékoztatjuk, hogy személyes meghallgatás céljából azok a pályázók kerülnek behívásra, akik a pályázati anyagot időben és hiánytalanul benyújtják, valamint megfelelnek a Munkáltató által elvárt szakmai követelményeknek és meghallgatásukat a Kiíró szükségesnek ítéli.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. január 31.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.kk.gov.hu/gyor honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2019. december 23.

A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a BM részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>