Pályázati kérelemkezelő szakügyintéző

eupalyazatiportal.hu

Zala Megyei Kormányhivatal. Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 10.

Zala Megyei Kormányhivatal
Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály

a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. tv. 83. § (1) bek. alapján

pályázatot hirdet

pályázati kérelemkezelő szakügyintéző

munkakör betöltésére.

A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama:

határozott idejű 2022.12.31-ig tartó kormányzati szolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Zala megye, 8900 Zalaegerszeg, Munkácsy Mihály utca 2.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A Vidékfejlesztési Program végrehajtásához kapcsolódó feladatok ellátása. A vonatkozó jogszabályokban, végrehajtási és működési kézikönyvekben, segédletekben rögzített szempontrendszernek megfelelően a támogatási és kifizetési kérelmek jogosultság ellenőrzése, szakmai értékelése, a hozzájuk kapcsolódó dokumentumok kezelése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény rendelkezései , a(z) a Zala Megyei Kormányhivatal hatályos Közszolgálati Szabályzatának rendelkezései az irányadók.           

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
  • Foglalkozás-egészségügyi alkalmasság
  • A jelentkező nem áll a Kit. 82. § (2) bekezdésében meghatározott bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás hatálya alatt
  • A jelentkező nem áll újraalkalmazási korlátozás hatálya alatt (különös tekintettel a Kit. 117. § (6) és (8) bekezdéseiben, illetve a 166. § (4) bekezdésében foglaltakra)

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Közigazgatási gyakorlat
  • Adott területen szerzett jártasság

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • Fényképpel ellátott, a pályázó személyi adatait tartalmazó, részletes szakmai önéletrajz a közszolgálati személyügyi nyilvántartásra és statisztikai adatgyűjtésre, a közszolgálati alkalmazottak és a munkavállalók személyi adataira vonatkozó szabályokról, valamint a kormányzati igazgatási szervek álláshelyeinek nyilvántartásáról szóló 87/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet 1. számú melléklete szerint (https://kozigallas.gov.hu/oneletrajz%20sablon%20v1.7%20KSZF.xlsx)
  • Motivációs levél
  • Iskolai végzettséget, idegen nyelv tudását igazoló okmányok másolatai
  • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy igazolás annak megkéréséről
  • Nyilatkozata, mely szerint benyújtott önéletrajzában és mellékleteiben foglalt személyes adatainak az eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. szeptember 10.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Horváth Gyula főosztályvezető úr nyújt, a 92/814-902, 70/4365320 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Zala Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi Dezső utca 10. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: ZA/060/1745/2021. , valamint a munkakör megnevezését: pályázati kérelemkezelő szakügyintéző. VAGY
  • Elektronikus úton Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott asszony részére a humanpolitika@zala.gov.hu email címen keresztül.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A formai és tartalmi feltételeknek megfelelő pályázatot benyújtók közül az előértékelésen kiválasztott pályázók személyes meghallgatáson vesznek részt. A benyújtott dokumentumok és a személyes interjú alapján a kiválasztásról a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt. Az eredménytelenül pályázókat írásban értesítjük. A munkáltatói jogkör gyakorlója fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelenné nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2021. szeptember 17.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

  • www.kormanyhivatal.hu/hu/zala
  • Tartalékállomány Információs Rendszer

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A Zala Megyei Kormányhivatal család- és gyermekbarát juttatási és támogatási rendszert működtet (pl. gyermeknevelési támogatás, iskolakezdési támogatás, munkába járáshoz és bankszámla használathoz költségtérítést biztosított stb.) A cafetéria juttatás éves összege 2021-ben bruttó 200.000 Ft.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.kormanyhivatal.hu/hu/zala honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2021. augusztus 18.

A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a BM részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>