Önkormányzati játszótér pályázat 2022

2022. január 12.

A Magyar Falu Program keretében beadható pályázat célja: az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú településeken az önkormányzat tulajdonában lévő közterületi játszóterek és/vagy közterületi kültéri fitness parkok vagy óvodai játszóudvarok építése, kialakítása, felújítása, eszközök és felszerelések fejlesztése, beszerzése, ezáltal a vidéki kistelepüléseken élő gyermekek és felnőttek egészséges testi és lelki fejlődésének segítése. A teljes pályázatot itt (pdf) olvashatja el, a játszóterekre vonatkozó kivonatot az alábbiakban.

Óvodai játszóudvarhoz kapcsolódó tevékenységcsoport

A) Óvodai játszóudvar kialakítása (építése), felújítása, korszerűsítése
B) Eszközök és felszerelések

VAGY

Közterületi játszótérhez kapcsolódó tevékenységcsoport

A) Közterületi játszótér kialakítása (építése), felújítása, korszerűsítése
C) Játszótéri eszközök és felszerelések

Határidő: Jelen kiírás keretében a pályázatok benyújtására 2022. január 3-tól 2022. február 8-ig van lehetőség.

A támogatás formája: A Magyar Falu Program keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül.

A projekt maximálisan igényelhető támogatási összege: 6 millió forint. A támogatás 100%-ban előfinanszírozással történik. A támogatás folyósításának nem feltétele saját forrás biztosítása/rendelkezésre állása.

A támogatás folyósítása: A megítélt támogatási összeget a Kincstár a Támogatói Okirat kiállítását követő öt napon belül átutalja a Kedvezményezett nevére szóló, a pályázatban megadott bankszámlaszámra.

Ingyenes pályázati tanácsadást és tervezést nyújtunk az alábbi rövid űrlap alapján: GAMMA Csoport Kft.