Közbeszerzési referens

eupalyazatiportal.hu

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Hajdúböszörményi Tankerülete. Jelentkezési határidő: 2016. november 14.

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Hajdúböszörményi Tankerülete

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

közbeszerzési referens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony.    

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Hajdú-Bihar megye, 4220 Hajdúböszörmény, Bocskai István tér 1.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. sz. melléklet 68. pontja alapján: közbeszerzési koordinációs feladatkör

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A Hajdúböszörményi Tankerületi Központban közbeszerzési eljárások lefolytatása az előkészítéstől a szerződéskötésig. Éves közbeszerzési terv elkészítése. Közbeszerzési eljárásokhoz szükséges tervek, statisztikák összeállítása a helyi és uniós irányelveknek megfelelően. Adatbázisok és kapcsolódó iratok naprakész karbantartása. Szerződések előkészítése, az eljárásokkal összefüggő adminisztratív és technikai feladatok ellátása. A közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos dokumentálási, engedélyeztetési és adatszolgáltatási kötelezettség végrehajtása. Az hatályos utasítások alapján 3 árajánlatos beszerzések lebonyolítása. Az állami szervek számára kötelezően előírt központosított közbeszerzés eljárás és BVOP-s eljárások alapján beszerzések lebonyolítása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók. 

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Egyetem, egyetemi szintű jogász vagy közgazdász szakképzettség; okleveles közigazgatási szakértő szakképzettség, főiskolai szintű igazgatásszervező vagy pénzügyi szakképzettség, műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű a közbeszerzési eljárásokkal összefüggő egyéb végzettség, ,
  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
  • a pályázó nyilatkozata, hogy nem áll a foglalkoztatástól való eltiltás hatálya alatt

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • közbeszerzési területen szerzett – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • 45/2012 (III.20.) Korm. rend. 8. § alapján elkészített fényképes szakmai önéletrajz, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (Kttv 42 § (1)-(3) bek feltételeknek megfelel) vagy annak igénylését igazoló dokumentum, a 29/2012 (III.7.) Korm. rend. 3. sz. melléklet 68. pontjában meghatározott végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata, nyilatkozat a vagyonnyilatkozat-tételi eljárás lefolytatásához, nyilatkozat hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 14.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balla Júlia személyügyi referens nyújt, a 06-52/550-240 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Hajdúböszörményi Tankerülete címére történő megküldésével (4220 Hajdúböszörmény, Bocskai István tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KLIK/084/1192/2016 , valamint a munkakör megnevezését: közbeszerzési referens.
  • Elektronikus úton Balla Júlia részére a julia.balla@klik.gov.hu E-mail címen keresztül
  • Személyesen: Balla Júlia, Hajdú-Bihar megye, 4220 Hajdúböszörmény, Bocskai István tér 1.

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. november 17.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

  • Hajdúböszörmény Városában helyben szokásos módon – 2016. október 31.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A munkáltató a pályázat érvénytelenítésének jogát fenntartja. A kiíró nem vállalja a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, a pályázat beadásával felmerült költség megtérítését. A pályázat csak akkor érvényes, ha a tartalmi és a formai követelményeknek megfelel. A pályázati kiírásnak nem megfelelő pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti és azt nem vonja elbírálás alá. Az alkalmazás – áthelyezés kivételével – 6 hónap próbaidő kikötésével történik. A kinevezésre kerülő kormánytisztviselő 1 éven belül köteles az alapvizsgát teljesíteni, amennyiben nem tesz eleget kötelezettségének kormányzati szolgálati jogviszony a törvény erejénél fogva megszűnik.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. október 31.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>