Jogi és közbeszerzési referens

2018. augusztus 30.

Móri Polgármesteri Hivatal
Projekt Iroda

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Jogi és közbeszerzési referens

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.        

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Fejér megye, 8060 Mór, Szent István tér 6.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Koordinációs feladatkör

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Állandó tagként részt vesz a közbeszerzési előkészítő munkacsoportban, Gondoskodik az éves összesített közbeszerzési terv, az éves statisztikai összegzés és az előzetes összesített tájékoztató határidőben történő elkészítéséről Ellátja a közbeszerzésekkel kapcsolatos valamennyi adminisztratív feladatot, elkészíti az iratokat, jegyzőkönyveket, felel az eljárások dokumentálásáért, Gondoskodik a kiegészítő tájékoztatás valamennyi érintett részére határidőben történő megküldéséről, közzétételéről, Összehívja és dokumentálja a Bíráló Bizottsági ülést, A közbeszerzés tárgya szerint feladatkörében érintett Iroda vezetője részére előkészíti – és amennyiben szükséges – a Jegyző közreműködésével a hivatal jogi képviselőjével véleményezteti a nyertes ajánlattevőnek minősített szervezettel, (személlyel) megkötendő, az eljárást megindító hirdetmény/felhívás és a közbeszerzési dokumentumok feltételeinek, valamint az ajánlat tartalmának megfelelő szerződést, Gondoskodik a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatban keletkezett valamennyi iratnak a jogszabályokban meghatározott ideig történő megőrzéséről, az ennek megfelelő irattározásáról, közzétételéről. Együttműködik az Önkormányzat által megbízott akkreditált közbeszerzési szakértővel. Gondoskodik a vállalkozási szerződés aláírásáról és közzétételéről. Előkészíti a közbeszerzések elindításához és lezárásához kapcsolódó előterjesztéseket. Pályázatokkal kapcsolatos ajánlatkérési eljárások lebonyolítása a beszerzési szabályzat szerint, szükséges előterjesztések készítése, Vállalkozási és megbízási szerződések előkészítése, egyeztetése, Képviselő-testületi, Településfejlesztési és Pénzügyi Bizottság ülésére javaslatok előkészítése. Közreműködik a Projekt irodavezető által meghatározott projekt feladatok végrehajtásában.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.                   

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Felsőfokú képesítés, Egyetemi szintű jogász vagy közgazdász szakképzettség; főiskolai szintű igazgatásszervező vagy közigazgatás-szervező; egyetemi vagy főiskolai szintű, a közbeszerzési eljárásokkal összefüggő egyéb végzettség vagy egyéb egyetemi vagy főiskolai szintű és az OKJ szerinti közbeszerzési referens vagy azzal egyenértékű közbeszerzési szakképesítés; vagy középiskolai végzettség és az OKJ szerinti közbeszerzési referens.
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Közbeszerzési eljárásban való részvétel – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, mellyel igazolja, hogy büntetlen előéletű és nem áll a Kttv. 39.§ (1) bekezdés szerinti büntető eljárás hatálya alatt, továbbá nem áll olyan foglalkoztatástól eltiltás hatálya alatt, amely a közszolgálati jogviszony létesítését kizárja
  • Fényképes önéletrajz a 45/2012. (III.20.) Korm. rendelet 1. sz. mellékletében foglalt adattartalommal
  • Iskolai végzettséget igazoló dokumentumok másolata

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. szeptember 7.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Móri Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (8060 Mór, Szent István tér 6. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1/2786/2018 , valamint a munkakör megnevezését: Jogi és közbeszerzési referens.
  • Elektronikus úton Dr. Ujszászi György Szabolcs jegyző részére a morph@mor.hu e-mail címen keresztül.
  • Személyesen: Dr. Ujszászi György Szabolcs jegyző, Fejér megye, 8060 Mór, Szent István tér 6.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. szeptember 12.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

  • Mór város honlapja – 2018. augusztus 22.
  • Mór Városi Televízió – 2018. augusztus 22.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.mor.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2018. augusztus 27.

A pályázati kiírás közzétevője a személyügyi központ. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a személyügyi központ részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>