Jogi és beszerzési (kiemelt) referens

2021. augusztus 23.

Tatabányai Tankerületi Központ
Humánpolitikai és Igazgatási Osztály

a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. tv. 83. § (1) bek. alapján

pályázatot hirdet

Jogi és beszerzési (kiemelt) referensi

munkakör betöltésére.

A kormányzati szolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Komárom-Esztergom megye, 2800 Tatabánya, Győri út 29.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

1. A jogszabályoknak, a szakmai követelményeknek, a belső irányítási eszközökben foglaltaknak és a tankerületi igazgató, illetve az irányítási jogot gyakorló szakmai vezető és főosztályvezető utasításainak megfelelően koordinálja és ellenőrzi a Köznevelési, Humánpolitikai és Igazgatási Főosztály jogi és beszerzési referenseinek munkáját, biztosítja a jogi és beszerzési eljárásokat érintően az ügyintézés szakszerűségét, a szakmai követelmények érvényesülését, az ügyintézési határidők betartását. 2. A beszerzésekkel, közbeszerzésekkel kapcsolatos jogi feladatokat lát el, figyelemmel kíséri a jogszabályok alkalmazását és változásait. 3. Ellátja a beszerzésekkel, közbeszerzésekkel kapcsolatos tevékenységeket az előkészítéstől a szerződéskötésig, illetve az ezekkel kapcsolatos adminisztratív és technikai feladatokat, valamint a jogi véleményezést. Közbeszerzési eljárásokhoz szükséges terveket, statisztikákat állít össze. 4. Részt vesz a központosított közbeszerzések – így különösen NKOH, DKÜ, BVOP, KEF – keretében indított eljárások szükség szerinti – felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó bevonásáva+l történő – előkészítésében, a közbeszerzések 2. részében alkalmazott eljárástípustól függően annak lebonyolításában. 5. Kapcsolatot tart a szállítókkal és a szerződéses partnerekkel, valamint a tankerületi központ intézményeivel. 6. Vezeti az előírt nyilvántartásokat, illetőleg közvetlen felettese utasítására jelentéseket, beszámolókat, adatszolgáltatásokat készít. Felel az adatbázisok és kapcsolódó iratok naprakész karbantartásáért. 7. Felel a jogi és beszerzési referensek feladatkörébe tartozó belső irányítási eszközök szakmai előkészítéséért.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény rendelkezései az irányadók.    

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Egyetem,
  • Felsőoktatásban szerzett okleveles jogász szakképzettség,
  • Közigazgatásban, államigazgatásban – így különösen az intézményfenntartás rendszerében – szerzett legalább 3 év szakmai tapasztalat, valamint beszerzési vagy közbeszerzési szakterületen szerzett gyakorlati tapasztalat
  • Vagyonnyilatkozat-tételi és eskütételi kötelezettség teljesítése

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Jogi szakvizsga,
  • Közigazgatási alapvizsga és szakvizsga,
  • Szakirányú – közbeszerzési szakjogász – szakképzettség.

Elvárt kompetenciák:

  • Szakma és a közszolgálat iránti elhivatottság,
  • magas szintű problémamegoldó-készség, és kommunikációs készség írásban és szóban,
  • terhelhetőség, nagy munkabírás, stressztűrő képesség, önálló munkavégzés, precizitás, megbízhatóság,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • A pályázó szakmai életútját részletesen bemutató fényképes önéletrajz a 87/2019. (IV.23.) Korm. rendelet 1. melléklete szerint megadott tartalommal,
  • Motivációs levél,
  • Az álláshely betöltéséhez szükséges iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata,
  • 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány
  • Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a megadott személyes adatainak a jelen pályázattal összefüggő kezeléséhez,
  • Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul pályázati anyagának sokszorosításához, továbbításához,
  • Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik,
  • Nyilatkozat arról, hogy a pályázó nem áll újraalkalmazási korlátozás hatálya alatt. (Kit. 117. §. (6), (8) bekezdése, vagy a 166. § (4) bekezdése szerint).

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus 30.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Takács Ádám szakmai vezető nyújt, a 34/795-238 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Tatabányai Tankerületi Központ címére történő megküldésével (2800 Tatabánya, Győri út 29. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TK/111/HR/06/2021. , valamint a munkakör megnevezését: Jogi és beszerzési (kiemelt) referensi.
  • Elektronikus úton dr. Takács Ádám szakmai vezető részére a adam.takacs@kk.gov.hu email címen keresztül.
  • Személyesen: dr. Takács Ádám , Komárom-Esztergom megye, 2800 Tatabánya, Győri út 29.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A bizalmasan kezelt pályázatok a benyújtási határidőt követő 8 napon belül kerülnek elbírálásra. A kiválasztott pályázók személyes interjún vesznek részt, ahol szakmai és személyes rátermettségüket vizsgáljuk. Amennyiben a munkáltató a kiírt határidő előtt megtalálja a számára megfelelő jelöltet, úgy a pályázatot lezárhatja.

A pályázat elbírálásának határideje: 2021. szeptember 6.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A határidőn túl benyújtott pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni. A kiírt munkakörre határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszonyt létesítünk próbaidő kikötésével. Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy a pályázat kiírója a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2021. július 30.

A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a BM részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>