Projekt munkatárs

2020. február 10.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal
Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

1 fő GINOP 5.1.1. projekt munkatárs (szakmai feladatok)

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozott idejű 2020. december 31 (meghosszabbítható) –ig tartó kormánytisztviselői jogviszony.

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Komárom-Esztergom megye, 2800 Tatabánya, Bárdos László utca 2.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A GINOP-5.1.1-15 Út a munkaerőpiacra európai uniós program keretében megvalósítói feladatok ellátása. A programrésztvevők számára nyújtható foglalkoztatáspolitikai támogatások ügyköreiben keletkező feladatok ellátása, analitikus nyilvántartások vezetése, adatszolgáltatások teljesítése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései , a(z) juttatásokra a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény, és a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Közszolgálati Szabályzatának rendelkezései az irányadók.                     

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Középiskola/gimnázium,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
  • Egészségügyi alkalmasság,
  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások) ismerete,
  • a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 82. § (2) bekezdés szerinti kizáró okok hiánya
  • A 29/2012. (III.07) Korm. rendelet 1. mellékletének 11. pontja alapján az I. besorolási osztályban: Felsőoktatásban szerzett jogi, közszolgálati, pedagógus, gazdaságtudományi, agrár, műszaki, bölcsészettudományi, társadalomtudományi szakképzettség, vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és szociális, mentálhigiénés, andragógus szakképesítés, szociálpolitikus vagy szociológus szakképzettség.
  • A II. besorolási osztályban: Közszolgálati középiskolai végzettség, vagy középiskolai végzettség és közszolgálati vagy közgazdasági szakmacsoportba tartozó szakképesítés. Középfokú személyügyi, középfokú társadalombiztosítási, munkaerő-piaci menedzser, munkaerő-piaci ügyintéző, munkaerő-piaci instruktor szakképesítés.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • ECDL bizonyítvány
  • B kategóriás jogosítvány
  • közigazgatási gyakorlat
  • közigazgatási alapvizsga bizonyítvány
  • közigazgatási szakvizsga bizonyítvány

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • a pályázó a 87/25019 (IV.23.) Korm. rend. 1. sz. melléklete szerintirészletes, fényképpel ellátott szakmai önéletrajza,
  • három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, vagy annak igényléséről szóló igazolás, amely tanúsítja, hogy a pályázó nem áll a foglalkoztatása gyakorlásától eltiltás hatálya alatt,
  • iskolai, illetve egyéb végzettséget, nyelvtudást tanúsító okiratok másolata,
  • vagyonnyilatkozat-tétel vállalásáról szóló jognyilatkozat,
  • adatkezelési nyilatkozat a pályázati anyagban szereplő személyi adatok pályázati eljárással összefüggő kezeléséről,
  • összeférhetetlenségi eljárás lefolytatásához szükséges hozzájáruló jognyilatkozat.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. február 14.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Sáhóné Popincsák Júlia osztályvezető nyújt, a 34/513-580 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (2801 Tatabánya, Pf. 128 . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: KE/12/81-1/2020 , valamint a munkakör megnevezését: 1 fő GINOP 5.1.1. projekt munkatárs (szakmai feladatok).
  • Személyesen: Sáhóné Popincsák Júlia osztályvezető, Komárom-Esztergom megye, 2800 Tatabánya, Bárdos László utca 2.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatokat a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és a Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály vezetője bírálja el. Minden csatolandó dokumentumot egyszerre kérünk benyújtani, csak a hiánytalan dokumentációt tekintjük érvényesnek. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy megfelelő pályázó hiányában a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa, és 30 napon belül új pályázatot írjon ki.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. február 28.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

  • www.kormanyhivatal.hu – 2020. január 31.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázat a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény hatálya alá esik, a foglalkoztatás kormányzati szolgálati jogviszony keretei között történik. A kiírt álláshelyre határozott idejű kormányzati szolgálati jogviszonyt létesítünk 6 hónap próbaidő kikötésével. Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy eredménytelen pályázat esetén – amennyiben pályázati anyagukban külön mellékelt nyilatkozattal kifejezetten kérik – önéletrajzuk egy később megüresedő pozíció betöltése érdekében bekerül a Kormányhivatal kiválasztási adatbázisába. Az adatbázisból a pályázati dokumentáció a pályázó kérésére törlésre kerül. Az adatkezelés hozzájáruláson alapul, hozzájáruló nyilatkozatában foglaltakkal Ön kifejezetten, írásban hozzájárul az önéletrajzában foglalt valamennyi személyes adatának kezeléséhez. Az adatokat a Jogi és Humánpolitikai Főosztály toborzási adatbázisát kezelő munkatársai dolgozhatják fel, valamint kizárólag ők és az esetlegesen megüresedő pozíció szerinti szervezeti egység vezetői ismerhetik meg. Tájékoztatjuk, hogy Ön tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, zárolását, illetve adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését. Tájékoztatjuk, hogy a további együttműködést bármikor, indokolás nélkül megtagadhatja. Az adatkezeléssel kapcsolatban Önt megilletik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv-ben biztosított jogorvoslati lehetőségek (21.-22 §).

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2020. január 31.

A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a BM részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>