Projektmenedzser

2017. január 5.

Keszthelyi Polgármesteri Hivatal

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

projektmenedzser

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.                  

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Zala megye, 8360 Keszthely, Fő tér 1.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

I/20. Gazdasági és üzemeltetési feladatkör, I/32. Település-, terület- és vidékfejlesztési, település-üzemeltetési feladatkör.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Az önkormányzat pályázati dokumentációinak összeállításában való közreműködés, projektek lebonyolításának koordinálása és menedzselése, részvétel az elnyert pályázatok szerződéskötésénél, kapcsolódó közbeszerzési eljárások előkészítése, ajánlatkéréssel kapcsolatos feladatok elvégzése, együttműködés a közbeszerzési szakértővel. Tervezőkkel, kivitelezőkkel, szállítókkal való konzultáció, műszaki ellenőrzésben történő közreműködés, műszaki átadásokon és garanciális bejárásokon való részvétel, szavatossági igények érvényesítése. Fejlesztési és felújítási pályázatok benyújtása, részvétel az önkormányzati beruházások lebonyolításában és a fenntartással kapcsolatos munkákban.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Keszthelyi Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók. 

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Főiskola, felsőoktatásban szerzett műszaki, jogi, építész-, építőmérnök szakmacsoportba tartozó, gazdaságtudományi szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és település-fejlesztési, vidékfejlesztési, közlekedési felsőfokú szakképesítés, vagy műszaki középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és műszaki szakképesítés.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Középfokú képesítés, pályázatírói, projektmenedzseri képzettség,,
  • közbeszerzési gyakorlat – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
  • uniós pályázatok koordinálásában szerzett releváns – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
  • műszaki ellenőri tevékenység vagy kivitelezői gyakorlat. – Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • A feltételként előírt iskolai végzettséget tanúsító okirat másolata.
  • A 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. melléklet szerinti önéletrajz.
  • A pályázó eddigi szakmai tevékenységének részletes bemutatása.
  • Három hónapnál nem régebbi eredeti erkölcsi bizonyítvány, amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte).
  • A pályázó nyilatkozatai, hogy nem áll cselekvőképességet kizáró/korlátozó gondnokság alatt, nem áll fenn munkaköri összeférhetetlenség, hivatalvesztés fegyelmi büntetés hatálya alatt nem áll, s hozzájárul személyes adatainak pályázati eljárásban történő kezeléséhez.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2017. február 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. január 13.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Szigligeti Aladár városüzemeltetési osztályvezető nyújt, a 06-83-505-551 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Keszthelyi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (8360 Keszthely, Fő tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1/252-18/2016. , valamint a munkakör megnevezését: projektmenedzser.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázatok elbírálója: jegyző. A kinevezés hat hónap próbaidő kikötésével történik.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. január 31.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

  • www.keszthely.hu – 2016. december 5.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

Az igazgatási szünet ideje alatt, 2016. december 27–30. között 9.00 órától 12.00 óráig a 06-30-936-7375-ös telefonszámon kérhető tájékoztatás. A pályázat benyújtási határidejének leteltét követően a pályázati eljárásban – legfeljebb az elbírálás időpontjáig az erkölcsi bizonyítvány és nyilatkozatok kivételével – hiánypótlásra nincs lehetőség.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. december 10.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

További állások >>

MVH